Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev från Svensk Friidrott

02 SEP 2015 22:30
Lite info om vad som kommer att hända på Finnkampen
  • Skapad: 02 SEP 2015 22:30

från Svensk Friidrott Om ditt nyhetsbrev ser konstigt ut i din e-postklient,  klicka här.

 

www.friidrott.se | Skicka vidare | Prenumerera | Avprenumerera
Svensk Friidrotts nyhetsbrev v. 36

Friidrottsvänner,
Nyss hemkommen från Peking kan jag konstatera en sak - vilket fantastiskt landslag vi har! Det har varit otroligt roligt att de hur det nya, unga landslaget tagit för sig och presterat på toppnivå under det här mästerskapet. Jag vill rikta ett stort Grattis till de aktiva, tränare och föreningar som varit med i Peking.

Nu blickar vi dock framåt och om en dryg vecka samlas landslaget igen när Finnkampen avgörs på Stockholms Stadion.  Arbetet är i full gång och jag är övertygad om att 2015-års Finnkamp kommer att bli något extra. 

I veckans nyhetsbrev kan ni läsa om det löpträningsseminarium som vi arrangerar i samband med Lidingöloppet, inbjudan till ungdomstränarforum med mera.

Vi ses på Stadion!

Med vänliga hälsningar,
Anders Albertsson
Generalsekreterare


Det här händer Finnkampshelgen - fredag

Det är inte bara på Stadion det händer saker under Finnkampshelgen. Redan på fredagen drar vi igång i Kungsträdgården.

14.30 - Publik presskonferens med förbundskapten bland andra Karin Torneklint, Angelica Bengtsson och Andreas Otterling.

17.00 - Finnkampen Live
Ta emot landslaget i Kungsträdgården! Uppsnack med friidrotttsprofiler, artistuppträdanden och uppvisning av nya landskalgskläderna från Craft.
Vi finns på plats från 11.00 och det finns möjlighet att köpa  biljetter i vårt tält. Passa också på att besöka våra partners City Gross, Folkspel och Intersport som finns på plats i Kungsträdgården.


Det här händer Finnkampshelgen - lördag

12.00 - Klubb Sverige öppnar. Uppsnack med friidrottsprofiler, uppträdande av en trubadur, landslagsprofiler berättar om sina förväntningar. Överraskningar enbart för Klubb Sverige-besökare.

13.30 - Evenemangsområdet öppnar. Uppsnack från stora scenen, trubadur spelar och Mumintrollet är på plats.

13.45 - Supportermarsch från Humlegården. Under ledning av en sambaorkester med dansare tar vi oss gemensamt upp till Stadion. Marschen avgår 14.00.

15.00:  Tävllngarna börjar.

18.30 - 23.00: After Finnkampen. Efterfest vid Stadion med möjlighet att köpa mat och dryck. DJ-kollektivet LoveBoat, klassiska DJ:s från tiden då det begav sig, spelar musik från 1975-1990. 


Det här händer Finnkampshelgen - söndag

11.00 - Klubb Sverige öppnar. Uppsnack med friidrottsprofiler, uppträdande av en trubadur, landslagsprofiler berättar om sina förväntningar. Överraskningar enbart för Klubb Sverige-besökare.

12.00 - Evenemangsområdet öppnar. Uppsnack från stora scenen, trubadur spelar och Mumintrollet är på plats.

13.00: Tävllngarna börjar.


Seminarium om löpargrupper

Den 27 september, i samband med Lidingöloppet, arrangerar Svensk Friidrott ett seminarium om löpargrupper. Föreningar som redan har löpargrupper berättar om sina verksamheter, information om förbundets projekt Svenska Löpare och det initiativ som tas för att göra det enklare för föreningar att starta löpargrupper för till exempel föräldrar, loppdeltagare och andra löpningsintresserade i och kring föreningen.

Sista anmälningsdag är 18 september.  Läs mer på friidrott.se.

Anmälan görs till  This is a mailto link


Skribent: Monika Wahlström
Epost: This is a mailto link

 

 

Postadress:
Linköpings GIF - Friidrott
Campushallen, Johannes Magnus Väg
58183 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Logga Linköpings kommun