Hoppa till sidans innehåll

Information från RF-SISU Östergötland

02 APR 2020 15:31
Ert arbete betyder så mycket, särskilt i tider som dessa. Vårt råd är att förutom folkhälsomyndighetens hemsida gå in på RFs hemsida för att följa information.
Stort och varmt tack!

Kristin Lönnqvist
Distriktsidrottschef
RF-SISU Östergötland
  • Skapad: 02 APR 2020 15:31

Ert arbete betyder så mycket

Coronaviruset slår mot alla delar i samhället, med stora konsekvenser på kort och lång sikt. Just nu gör ni östgötska ledare stora insatser för att fortsatt kunna erbjuda idrottsaktiviteter utan ökad smittspridning. Det är en svår balansgång och information och direktiv ändras från minut till minut. Vi förstår att det är svårt för er att följa all information och tolka vad det betyder för just er förening och verksamheten där. Vi från RF-SISU Östergötland försöker göra allt vi kan för att stötta er i det viktiga jobb ni gör i föreningarna. Även för oss är det svårt att hänga med i informationsflödet. Vårt råd är att förutom folkhälsomyndighetens hemsida gå in på vår eller RFs hemsida för att följa information som berör idrotten. Vi försöker att hålla den så aktuell det bara går och länka till viktiga sidor. Har du frågor så tveka inte att kontakta din idrottskonsulent, vi finns här för er!
Slutligen vill vi också passa på att rikta ett stort tack till alla er ideella ledare som just nu kämpar med att hålla igång träningar och andra aktiviteter.

Ert arbete betyder så mycket, särskilt i tider som dessa. Stort och varmt tack!

Kristin Lönnqvist
Distriktsidrottschef
RF-SISU Östergötland
Skribent: Mona Wahlström
E-post: This is a mailto link

 

 

Postadress:
Linköpings GIF - Friidrott
Campushallen, Johannes Magnus Väg
58183 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Logga Linköpings kommun