Hoppa till sidans innehåll

inbjudan till utvecklingsträff i kastgrenar i Växjö 4-6 mars 2016

11 FEB 2016 20:07
Anmälan till träffen ska göras SENAST 25/2 och ska inkludera personnummer, telefonnummer och e-mailadress till både aktiva och tränare, plus vilken lyftteknikgrupp de aktiva vill tillhöra.
  • Skapad: 11 FEB 2016 20:07

Hej!

 

Bifogat hittar du inbjudan till utvecklingsträff i kastgrenar i Växjö 4-6 mars 2016. Konstellationen tränare/aktiv(a) är inbjudna att delta. I den ena av de bifogade filerna hittar du förteckning över inbjudna aktiva, i den andra inbjudna föreningsvis. Jag har inte e-mailadresser till alla inbjudna, var därför snäll att vidarebefordra till alla. Logi bokar deltagarna själva, se inbjudan för specialpriser.

 

I övriga bifogade filer finns inbjudan + preliminärt program.

 

Samtidigt med utvecklingsträffen arrangeras tävlingen Växjö Inomhuskast vilket innebär möjlighet att kombinera med tävling.

 

Släggkastarna har under träffen ett träningspass mer än övriga grenar pga att slägga inte finns med i Växjö Inomhuskast. Dock finns viktkastning med och det går därför att avstå en träningspass slägga om man vill tävla i vikt. Om vädret tillåter arrangerars även en släggtävling utomhus på lördagen.

 

Övriga information från Svensk Friidrott:

*11-12 juni arrangeras Spjutskolan i Södertälje, med träning under duktiga instruktörer och tävling, i samarbete mellan Svensk Friidrott och Södertälje IF. Se www.spjutskola.se

 

*26-29 juni arrangeras det årliga sommarlägret, inklusive tävling, för 17-20-åringar i kast i Växjö. Du som är inbjuden till mars-träffen, aktiv och tränare, är även inbjuden till detta läger! Mer information kommer i vår. Ha lägret i åtanke när ni planerar jobb och semestrar!

 

 

Hoppas vi till att börja med syns under en givande helg i Växjö!

Skribent: Monika Wahlström
Epost: This is a mailto link

 

 

Postadress:
Linköpings GIF - Friidrott
Campushallen, Johannes Magnus Väg
58183 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Logga Linköpings kommun