Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till Sprintgrupp med start mån den 28:e aug kl 1700

24 NOV 2016 21:53
  • Uppdaterad: 14 JAN 2018 19:25

 

Inbjudan till uppstart för F.S. gruppen

 

Måndagen den 28:e november är det dags för info kring uppstart av Fortsätt Springa gruppen, LGIF:s nya sprintgrupp. Klockan 17.00 börjar informationen uppe på loftet i Campushallen och den beräknas ta runt en halvtimme. Denna grupp kommer från början bestå av ca tio individer mellan årskullarna 01-03 då den endast har en tränare. Denna grupp kommer ha sitt första pass torsdag v.49 och gruppen kommer träna tillsammans året runt, i grundperiod som tävlingsperiod.

Under uppstarten får både de ordinarie tränarna, föräldrar och de aktiva som är intresserad passet delta. Jag kommer svara på frågor som finns samt lämna ut all den information som behövs innan första passet genomförs. Har man inte möjlighet att delta under denna uppstart men ändå vill vara med i gruppen kan man kontakta mig antingen via mejl eller sms för att få ta del av informationen.

Anledningen till varför detta passet startas upp är att jag tycker det har saknats en grenspecifik grupp med inriktning sprint. Efter att ha läst tre år på Växjös friidrottsgymnasium känner jag att jag vill dela vidare det jag har lärt mig till både aktiva och ledare. Jag ser fram mot att få träffa er!

Information kring Forsätt Springas tränare:

Namn: Linnéa Agefjäll

Ålder: 19 år

Sysselsättning: Pluggar till fysioterapeut på LiU:s medicinska fakultet

Gren: Sprint (60m-200m) & diskus

Kontakt: This is a mailto link samt 0730 274405

Skribent: Arne Lindholm
Epost: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Linköpings GIF - Friidrott
Campushallen, Johannes Magnus Väg
58183 Linköping

Kontakt:
Tel: +46739210350
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Logga Linköpings kommun