Hoppa till sidans innehåll

Grupp 09


Välkommen till LGIF Grupp 09

Vi ägnar oss åt friidrottsträning för pojkar och flickor födda 2009. Under vinterhalvåret (oktober tom april) kör vi i Campushallen på Campus Valla, Linköpings universitet, och på sommarhalvåret (maj tom september) är vi på Nya Friidrottsarenan (Campusarenan), som ligger granne med Campushallen.

I Campushallen samlas vi vid höjdmattan nära ingången inför varje träningspass för upprop. Vid Nya Friidrottsarenan samlas vi nedanför läktaren vid träningspassets start.

Vi börjar varje träningspass med uppvärmning och någon lättsam lek och delar vanligtvis sedan upp oss i två grupper för att köra två olika friidrottsgrenar varje träningspass. Vi avslutar passen med någon lekfull stafett eller annan övning. Vi låter barnen prova på alla friidrottsgrenar (allt från sprint till stavhopp och slägga).

 

Tränare:

 

För gruppens träningar gäller följande:

  • Söndagar kör vi träning mellan 16:30-18:00.
  • Mer information om tävlingar och eventuellt inställda träningar skickas ut via mail och anslås bland våra nyheter. 

Det är många barn som är intresserade av friidrott. Är ditt barn intresserad av att börja friidrotta så finns det en kölista som man kan anmäla sig till (se LGIFs huvudsida). Vi försöker ta in nya barn under 3-4 tillfällen per år.

Uppdaterad: 17 MAJ 2018 22:10 Skribent: Anton Östebo
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Linköpings GIF - Friidrott
Campushallen, Johannes Magnus Väg
58183 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Logga Linköpings kommun