Hoppa till sidans innehåll

Grupp 04


Välkommen till LGIF Grupp 04

Vi ägnar oss åt friidrottsträning för pojkar och flickor födda 2004. Under vinterhalvåret kör vi i Campushallen på Campus Valla, Linköpings universitet, och på sommarhalvåret är vi på Nya Friidrottsarenan (Campusarenan), som ligger granne med Campushallen.

I Campushallen samlas vi vid höjdmattan nära ingången inför varje träningspass. Vid Nya Friidrottsarenan samlas vi nedanför läktaren vid träningspassets start.

Vi börjar varje träningspass med uppvärmning och kör vanligtvis två olika friidrottsgrenar varje träningspass. Vi avslutar passen med styrke- och uthållighetsträning. Vi låter ungdomarna träna alla friidrottsgrenar (allt från sprint till stavhopp och slägga), medan de som vill specialisera sig på någon gren erbjuds extraträning vid de grenträningar LGIF har under veckorna. 

Tränare:

Angelie Appel
072-587 84 80
This is a mailto link


Martin Rudberg
073-414 10 22
martin.rudberg[at]liu.se 

För gruppens träningar gäller följande:

  • Lördagar kör vi träning mellan 09:00-11:00.
  • På måndagar tränar vi mellan kl 17:30-19:15.
  • Vid några tillfällen kommer vi också att köra träningar på torsdagar och/eller söndagar. Dessa pass är mest tänkta för de som redan tränar övriga pass, men vill träna mer friidrott. Separata kallelser kommer att skickas ut vid de tillfällen då det blir extraträningstillfällen.
  • Inomhusträning i Campushallen från början av oktober till slutet av april. Uteträning vid Friidrottsarenan mellan maj och september (med uppehåll i juli).
  • Mer information om tävlingar och eventuellt inställda träningar skickas ut via mail och anslås bland våra nyheter. 

Vid intresse av att börja friidrotta så är man välkommen att komma och provträna med oss (hör i så fall av dig innan), sedan finns det en kölista som man kan anmäla sig till (se LGIFs huvudsida). Vi försöker ta in nya ungdomar i gruppen fyra gånger per år (januari, maj, augusti, oktober).

Uppdaterad: 16 FEB 2018 10:56 Skribent: Anton Östebo
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Linköpings GIF - Friidrott
Campushallen, Johannes Magnus Väg
58183 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Logga Linköpings kommun