Hoppa till sidans innehåll

Friidrottsskolan 2019


 LGIF Friidrottsskola 2019

Vill du prova på friidrott i Linköping i sommar?
Välkommen till LGIFs friidrottsskola på Campusvallen!

Som deltagare på friidrottsskolan kommer du, under ledning av aktiva friidrottare få prova på alla friidrottens grenar. Allt från att springa så fort som möjligt till att hoppa stavhopp och kasta spjut! Även om du aldrig tidigare har provat på friidrott kan du vara med. Det enda kravet vi har är att du ska gilla idrott och lek samt vara 7-13 år, född 2012 och äldre. Friidrottsskolan avslutas med en tävling lördagen vecka 32 där du får prova på att tävla tillsammans med dina nya kompisar i mångkamp!

Friidrottsskolan håller på under förmiddagarna kl 9-13, måndag till fredag. Det är alltså 4 timmar fulla med roliga aktiviteter. Ett mellanmål ingår också varje dag så att man ska orka med allt!

Friidrottsskolan kommer genomföras under sommarlovets första och sista veckor. Vecka 26 (FULL), 27, 31 och 32. Kostnaden för friidrottsskolan är 700kr per deltagare inklusive deltagande i mångkampen. Då ingår förutom en massa friidrott, skoj och mellanmål varje dag, dessutom en t-shirt och diplom. De som deltar i mångkampen får godkända resultat och ett fint deltagarpris.


Anmälan till mångkampen görs senast den 29/7 till This is a mailto link.


Anmälan eller funderingar skickas till This is a mailto link. Frågor kan även besvaras på 0730274405.

Din anmälan ska innehålla namn, födelseår, storlek på t-shirt (120,140,160) telefon, e-postadress som läses under sommaren, vilka veckor man vill vara med samt eventuella allergier. Antalet platser är begränsat så först till kvarn gäller. Förra året blev de populäraste veckorna fulla, så anmäl redan idag!

Vi ses på friidrottsarenan Campus Valla i sommar!

Uppdaterad: 21 MAR 2018 21:08 Skribent: Anton Östebo

Postadress:
Linköpings GIF - Friidrott
Campushallen, Johannes Magnus Väg
58183 Linköping

Kontakt:
Tel: +46739210350
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 idrottensbingo